Még feljebb került a magyar UPC vezére

Eric Tveter visszavonulását követően Robert Redeleanu, a UPC Magyarország és Lengyelország vezérigazgatója lesz a kelet-európai régió vezetője július 1-től - adta hírül a cég.
Domokos László, 2019. június 17. hétfő, 16:11
Fotó: Napi.hu

A Liberty Global bejelentette, hogy Erik Tveter, a vállalat kelet-európai régiójának igazgatója távozik a cégtől. Tveter 2009 óta erősítette a Liberty Global vezetői csapatát, mint a vállalat svájci kábelkommunikációs érdekeltségének vezérigazgatója, majd a kibővített, Ausztriát is magában foglaló közép- és kelet-európai régió vezetője. Ezt követően a kelet-európai cégcsoport vezérigazgatói és a UPC Svájc elnöki feladatait párhuzamosan látta el - egészen mostanáig.

A szakember távozása egybeesik több, eddig általa felügyelt vállalat értékesítésével. A UPC Ausztria eladása nemrég zárult le, svájci, magyar, román és cseh cégeinek értékesítését pedig szintén a közelmúltban jelentette be a Liberty Global. Tveter kilenc éven át volt a UPC Svájc vezérigazgatója.

Robert Redeleanu július 1-jétől tölti be a kelet-európai régió vezérigazgatói posztját, közvetlen felettese Severina Pascu lesz. Redeleanu 2013-ban csatlakozott a Liberty Globalhoz, ekkor lett a UPC Románia vezérigazgatója, majd a későbbiekben a magyar és a lengyel UPC-leányok ügyvezető igazgatója. A mostani kinevezést követően a vállalatcsoport kelet-európai cégeit irányítja majd, egészen a Vodafone-tranzakció várható lezárásáig, amelyet követően Lengyelországban és Szlovákiában lesz a UPC első embere.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hedviga, 2019.06.21 10:25

Summa summárum, lehet, hogy a vezére fentebb került, de a UPC lentebb, legalábbis ami a működését illeti, rengeteg bosszúságot és sokszor kárt okozva ügyfeleinek, amiért semmilyen kompenzáció nem jár.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

hedviga, 2019.06.21 10:22

Állandóan adják, veszik a cégeket, ez még nem is lenne baj, dehát a cég műszaki színvonalát, és megfelelő működését is közben fent kellene tartani. Vagy azon spórolnak?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

hedviga, 2019.06.21 10:20

Állandóan műszaki hiba van a UPC-nél, ami nagyon kellemetlen. Adják, veszik, viszont a rendszer megfelelő karbantartásával, zökkenések nélküli működésével is törődni kellene valakinek. Ugyanis ott tartunk, hogy a Telecomhoz fontolgatjuk, hogy átmegyünk, annyi a váratlan hiba, amiért semmilyen kompenzáció nem jár, nem mellékesen. Ez valamikor egy amerikai cégként indult, ezért választottuk, mert tudtuk, hogy az minőség, mint az Apple, stb.. Nem tudom, hogy ma ki a tulajdonos, de szedje már össze magát!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html