Megszűnik egy hazai tévécsatorna

2019. december 31-ét követően kivezeti a Megamax csatornát a hazai televíziós kínálatból az AMC Networks International – Central and Northern Europe - írja a Média1.
Szász Péter, 2019. november 4. hétfő, 17:23
Fotó: Pixabay

Év végével a Telekom és a UPC kínálatából is kikerül a Megamax csatorna - olvasható a portálon, amely megkereste az AMC-t is.

"Alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy 2019. december 31-ét követően kivezetjük a Megamax csatornát a hazai televíziós kínálatból. Folyamatosan optimalizáljuk a portfóliónkat, és ez a változás ennek a folyamatnak az eredménye.  A társaság gyerekcsatorna-portfóliójához tartozó JimJam és a Minimax változatlanul kiemelt figyelmet kap, a befektetések folyamatosak. Mindkét csatorna tartalmi kínálatát folyamatosan bővítjük, a világ számos országában népszerű JimJam arculata pedig éppen egy évvel ezelőtt újult meg. A Megamax bezárása a társaságunk más csatornáit semmilyen formában nem érinti" - írta válaszában a cég.

A 2011. április 18-án indult Megamax csatorna elsősorban a 8-12 éves fiúkat célozta meg, másodlagos célcsoportja pedig a 7-14 éves tinédzserek voltak.

HOZZÁSZÓLÁSOK