Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kormány döntése szerint 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mivel fenntartják azokat a szigorító intézkedéseket a koronavírus-járvány miatt, amelyek megtiltják, hogy tömegrendezvények legyenek Magyarországon. Nemcsak a nagy nyári fesztiválok maradnak el idén, hanem a koncertek, legyenek azok kicsik, vagy nagyok, bel- vagy kültériek.

Felmerül tehát a kérdés: hogyan éli túl ezt az időszakot a zenei iparág, a fesztiválok szervezői, a koncertezésből élő művészek? Mit tehetnek a jelenlegi helyzetben? Fokozott enyhítés esetére már készülnek tervekkel? Mi lesz augusztus 15 után? Többek között ezeket a témákat járjuk körül az Out of the Box legújabb adásában, melynek címe: Elmaradó zenei események és következményeik.

A beszélgetés résztvevői:

  • Fülöp Zoltán, a Sziget Zrt. fesztiváligazgatója
  • Egyedi Péter, a Fishing on Orfű sajtófőnöke
  • Bali Dávid, a HOTS könnyűzenei exportiroda stratégiai vezetője, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetője

Moderátor: Pusztay András az Index vezérigazgatója

Az Out of the Box eseményeiről Facebook-oldalunkon tájékozódhat, a korábbi beszélgetéseket Youtube-csatornánkon is megtekintheti. Kövessen minket és iratkozzon fel!

 

Mi is az az Out of the Box?

Hogyan váltsuk meg a világot, ha éppen dobozokban élünk? Reményeink szerint majd most kiderül. Az Out of the Box egy olyan virtuális rendezvénysorozat, ami a Dialogue Creatives ötlete alapján az IndaMedia felületein valósul meg. Az esemény házigazdája a Napi.hu.