Ezt biztosan nem hitte volna a magyarokról!

A magyarok többet költenek mobiltelefonra, mint tartós elektromos háztartási gépre, például hűtőre vagy éppen mosógépre - adta hírül a Blokkk.com.
Domokos László, 2019. március 16. szombat, 08:55
Fotó: Napi.hu

A magyarok sohasem sajnálták a pénzt mobiltelefonra, de az utóbbi időben igazán meglódult a piac. Míg 2017-ben már több mint negyedével ugrott meg a költés az előző évhez képest, 2018-ban a másfélszeresére ugrott a mobilpiac, 135 milliárd forintot elérve.

Ez pedig nagy összeg: például nagy értékű tartós elektromos háztartási gépre ennél kevesebbet, 129 milliárd forintot költöttek a magyarok. 2018-ban fordult a kocka, előtte többet költöttek hűtőre, mosógépre, vagy éppen mosogatógépre.

A legtöbb mobilt év végén veszik, a novemberi fekete péntekes akciós áradatban és decemberben, a nagy ajándékozási rohamban - írta a kereskedelmi portál.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mezei1995, 2019.03.16 15:27

Mivel a magyarok többsége full hülye mert 1-2 év és máris cserélni kell lefelé a telefonokat ! Ilyen hozzáállással meg a mosógép,hűtő tegye a dolgát működik aztán kész. A hűtő nem tud többet 1 feladata van . Ne romoljon el benne a kaja és kész. Én 2016-ban kiadott telefont használok. Pénz és nyersanyag kidobás az egész 1-2 évente új telót venni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html