Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az augusztusban elinduló otthoni csomagok révén lehetővé válik, hogy egy helyről rendeljék meg az ügyfelek az internetet, televíziós, valamint vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatást. A szolgáltatások teljes harmonizálásának és integrálásának részeként mostantól minden ügyfélnek lehetősége lesz - a volt UPC-s szolgáltatási területeken is - csomagtól függetlenül a digitális TV Comfort és Premium előfizetések mellé Vodafone TV platformra váltani - közölte a Vodafone Magyarország.

A  szolgáltató a Vodafone TV-t  megújult szoftverrel kínálja, amelyben a szolgáltatás felhasználói felülete átláthatóbb és tartalomközpontúbb lett. Ez a cég közleménye szerint annyit jelent, hogy a Vodafone TV gyorsan megismeri és megtanulja a tartalomfogyasztási szokásainkat, és ahhoz alkalmazkodva kínálja fel a legérdekesebb tartalmakat, Dolby-hanggal és HD-minőségben. Emellett pedig mindenki számára ingyenesen elérhető a beépített felvétel funkció és a 7 napos műsorvisszajátszás is.

A gyerekek számára létrehoztak egy úgynevezett Gyereksarok funkciót, ahol zárt és biztonságos környezetet biztosítanak a kicsik számára egy egyszerűsített felhasználói felületet, ahol csak az életkoruknak megfelelő, számukra biztonságos műsorokat érik el.

A Vodafone a fentiek mellett bejelentette, hogy kezdetben Budapesten, Miskolcon és egyes környező településeken bevezeti az 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internetcsomagját, melynek köszönhetően egyszerre több eszközről is gyorsan és hatékonyan böngészhetnek a felhasználók. A nagy sebességű, 1000 Mbps-os csomaghoz a Vodafone, az eddigiekhez hasonlóan, olyan prémium modemet biztosít ügyfelei számára, amely akár wifin keresztül is képes kezelni a nagy sebességet, ráadásul vendég wifihálózat is beállítható rajta, így az előfizetőknek senkivel sem kell megosztaniuk saját internet-hozzáférésüket.

Révész Balázs, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese szerint az új vezetékes ajánlatok az okostelefonoknál megszokott személyre szabhatóságot biztosítja, vagyis a hagyományos otthoni csomagokkal szemben, a Home portfólió keretében az ügyfelek olyan szolgáltatásokat választhatnak csomagjaikba, amelyekre ténylegesen szükségük van.

Az újítás eredményeképpen az új portfólióban a vezetékes telefon már nem lesz kötelező elem, csak választható opció, illetve bármelyik TV-csomag bármelyik internet csomaggal kombinálható lesz, és az alap TV-csomagok mellé az ügyfelek igényeik alapján további kiegészítő szolgáltatásokat is választhatnak kedvező havidíjjal és határozatlan idejű szerződéssel. A Vodafone emellett azt is ígéri, hogy a mobil- és vezetékes szolgáltatások kombinációja esetén mindenki számára további kedvezményeket is kínál a cég, az új ügyfelek pedig az első három hónapban akár 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a megújult csomagajánlatokat.