Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Telenor a karácsonyvárás időszakában népszerű adventi kalendáriumot újragondolta XXI. századi módon: december 1-től digitális adventi naptárat indít, melyben naponta új meglepetések várják az oda látogató ügyfeleket - közölte a mobilszolgáltató.

A különleges tartalmi dinamikával felépülő naptár célja, hogy meglepetésekkel, hasznos praktikákkal, vagy kizárólag Telenor ügyfelek számára elérhető különleges kedvezményekkel segítsen leküzdeni a karácsonyt megelőző hetekre jellemző stresszt és megkönnyítse a készülődés időszakát.

Idén aranyvasárnap éppen december 24-ére esik, ami különlegessé teszi az adventi várakozás utolsó napját. A Telenor adventi naptárában is a vasárnapok jelentik majd az adott hét csúcspontját; ami összesen közel 3 millió telenorosnak nyújt meglepetést, így járulva hozzá, hogy még boldogabb és gondtalanabb legyen számukra az ünnepi időszak - olvasható a közleményben.

Az adventi kalendáriumot december 1-től naponta a Telenor weboldalán és a MyTelenor alkalmazásban lehet nézegetni az adventi naptárat, amit minden nap egy új meglepetést rejt.