Nagy meglepetéssel készül a Vodafone

A Vodafone régi és új ügyfelei számára nagy meglepetéssel készül karácsonyra.
Napi.hu, 2016. november 14. hétfő, 16:35
Fotó: Reuters

November 21-én indul a Vodafone online adventi naptára, mely hetente frissülő készülék- és tartozékajánlatokat várja meglévő és új lakossági ügyfeleit - olvasható a Vodafone közleményében, mely szerint minden héten 4 kedvezményes árú telefon kerül az oldalra, közülük egy kimagasló árkedvezménnyel. Hogy melyek ezek a készülékek, az a naptár virtuális kinyitásánál derül ki.

A közelgő karácsonyra készülve emellett a Vodafone 100 ezer forintos családi készülékakciót is hirdet a szerződésüket meghosszabbító, illetve leendő Vodafone Family ügyfeleinek, a hűséges Vodafone ügyfelek pedig akár egy hétig díjmentesen internetezhetnek vagy korlátlanul beszélhetnek belföldön, normál díjas hívások esetén.

November 17-től a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfelek is számíthatnak meglepetésre. A díjmentes hang- vagy adatforgalmat tartalmazó, személyre szabott ajánlatról az érintett ügyfelek sms-ben kapnak majd értesítést - olvasható a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

George Lukacs, 2017.01.22 11:55

@rauschnemarika55@gmail.com:

Adok egyet, ha gondolja.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rauschnemarika55@gmail.com, 2017.01.21 19:00

nem tudok készüléket vásárolni, mert a jövedelmem 39.825 ft, ápolásin vagyok Édesanyámmal.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html