Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tervek szerint a lépés gyorsítja a LogMeIn teljes egységes kommunikációs és kollaborációs (UCC) stratégiájának megvalósítását, és jelentősen bővíti a cég portfólióját, egyesítve a LogMeIn piacvezető megoldásait (GoToMeeting, a GoToWebinar, az OpenVoice és a join.me) a Jive egységes kommunikációs (UC) termékeivel. Az ügylet várhatóan 2018 második negyedévében zárul.

A LogMeIn kollaborációs portfóliója havonta 25 millió felhasználót, hétmillió megbeszélést és több mint 900 millió percnyi konferenciát szolgál ki.

Az oremi (Utah állam) központú Jive Communications magánkézben lévő, kockázati tőkéből finanszírozott társaság, melynek irodái az Egyesült Államokban, Kanadában és Latin-Amerikában működnek. A cég világszerte több mint 20 ezer ügyféllel rendelkezik.

A Jive Communications-t a LogMeIn százszázalékos tulajdonában álló leányvállalata, a LogMeIn USA Inc. vásárolja fel. A vételár 342 millió dollár készpénz, további legfeljebb 15 milliót kell fizetnie akkor, ha a tranzakció lezárultát követő két év során sikerül elérni bizonyos előre meghatározott célkitűzéseket.