Nem elérhető az Ügyfélkapu (frissítve)

Több olvasónk is jelezte, hogy fennakadások van a szolgáltatásban. Sok szolgáltatás nem elérhető.
Szabó Dániel, 2018. április 26. csütörtök, 10:41
Fotó: Napi.hu

Olvasóink jelzése alapján szerda este az Ügyfélkapu és a magyarorszag.hu több funkciója is kihagyásokkal üzemel. Egyikük szerint először a Központi Azonosítási Ügynök rendszer állt le.

Jelenleg ennek, valamint a magyarorszag.hu oldalon is az alábbi hibaüzenet fogadja a látogatókat.

"Tisztelt Felhasználó!

A magyarorszag.hu, az Ügyfélkapu és kapcsolódó szolgáltatások hibaelhárítás miatt nem elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük!"

A hiba kapcsán megkerestük a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-t, ahonnan a Napi.hu azt a választ kaptak, hogy tudnak a hibáról, dolgoznak az elhárításán. A fennakadás természetéről nem adtak tájékoztatást.

Frissítés:

Késő délután a NISZ közölte, hogy " a fennakadásokat szoftver hiba okozza, amelynek elhárításán a NISZ és az Oracle szakemberei folyamatosan dolgoznak."

A fotó forrása: Napi.hu.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2018.04.26 17:18

Érdekes, ebben az országban valahogy mindig sz@r ami az informatikával kapcsolatos.
Amúgy amikor működik, akkor is qrva körülményes. Alig, hogy elindult, rászoktattak, hol lépj be, azt az oldal beléptet, majd az van, hogy már nem itt kell belépni.
Hülye fejlesztő, akkor miért léptet be?
Meg ez a T-Systemes f@szság is mindig. Persze, amikor már az ország rajtuk bosszankodik és röhög, akkor a vezetője elhúz. Kényelmetlen lehet, hogy nemcsak a pénzt kell felvenni, hanem a kérdéseket eltűrni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Magenta, 2018.04.26 11:29

Soros biztosan meghekkelte...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html