Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nintendo július 14-i közleménye szerint 2022 októberéig lezárul a szintén japán székhelyű Dynamo Pictures felvásárlása. A 34,5 millió japán jen (mintegy 102 millió forint) alaptőkével rendelkező cég jelenleg vizuális tartalomgyártással foglalkozik, beleértve a CG-t (computer generated - számítógép által generált) animációk előállítását is.

A későbbiekben majd Nintendo Picturesre átnevezett vállalat a nyilatkozat szerint továbbra is folytatja majd tevékenységét, és a Nintendónak fejleszt tartalmakat. A lépés illeszkedik a japán vállalat folyamatban lévő projektjébe, ami a Super Mario Bros nevű videójáték alapján készülő animációs film lesz.

A Nintendo által először 1985-ben kiadott Super Mario Bros – amelyre gyakran a földkerekség legnépszerűbb játékaként hivatkoznak – 2000-ben bekerült a Guinness rekordok könyvébe is, mint a legtöbbet eladott videójáték a világon.

A 2023 tavaszára ígért Super Mario animációs filmben a hírek szerint Chris Pratt bújik majd a főhős vízvezeték-szerelő Mario bőrébe - azt egyelőre nem tudni pontosan, milyen módon, valószínűleg a színész a hangját kölcsönzi majd a karakternek.