Mi lesz velünk és a zenészekkel koncertek és fesztiválok nélkül?

Virtuális rendezvényünk, az Out of the Box legújabb részében Egyedi Pétert, a Fishing on Orfű sajtófőnökét, Fülöp Zoltánt, a Sziget Zrt. fesztiváligazgatóját és Bali Dávidot a HOTS könnyűzenei exportiroda stratégiai vezetője, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetőjét kérdezzük. A 14 órakor induló élő streamben a jelenlegi helyzet kihívásairól és az ezekre adható válaszokról lesz szó – reklámköltéstől nézettségig.
Szabó Dániel, 2020. május 5. kedd, 12:30
Fotó: Indamedia

A kormány döntése szerint 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál, mivel fenntartják azokat a szigorító intézkedéseket a koronavírus-járvány miatt, amelyek megtiltják, hogy tömegrendezvények legyenek Magyarországon. Nemcsak a nagy nyári fesztiválok maradnak el idén, hanem a koncertek, legyenek azok kicsik, vagy nagyok, bel- vagy kültériek.

Felmerül tehát a kérdés: hogyan éli túl ezt az időszakot a zenei iparág, a fesztiválok szervezői, a koncertezésből élő művészek? Mit tehetnek a jelenlegi helyzetben? Fokozott enyhítés esetére már készülnek tervekkel? Mi lesz augusztus 15 után? Többek között ezeket a témákat járjuk körül az Out of the Box legújabb adásában, melynek címe: Elmaradó zenei események és következményeik.

A beszélgetés résztvevői:

  • Fülöp Zoltán, a Sziget Zrt. fesztiváligazgatója
  • Egyedi Péter, a Fishing on Orfű sajtófőnöke
  • Bali Dávid, a HOTS könnyűzenei exportiroda stratégiai vezetője, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetője

Moderátor: Pusztay András az Index vezérigazgatója

Az Out of the Box eseményeiről Facebook-oldalunkon tájékozódhat, a korábbi beszélgetéseket Youtube-csatornánkon is megtekintheti. Kövessen minket és iratkozzon fel!

 

Mi is az az Out of the Box?
Hogyan váltsuk meg a világot, ha éppen dobozokban élünk? Reményeink szerint majd most kiderül. Az Out of the Box egy olyan virtuális rendezvénysorozat, ami a Dialogue Creatives ötlete alapján az IndaMedia felületein valósul meg. Az esemény házigazdája a Napi.hu.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

LenovoR61, 2020.05.05 13:35

gondolom elég szégyen lenne ha a sziget szervezojének a zsebe űres lenne. Nem lesz italozás,kábszer,erőszak stb. ezt a sok vacak zenét meg szűneteltik . Milyen jó lenne ha havazna mehetnének havat lapátolni. Már csak az hiányzik hogy a milliomosok is elkezdjenek sirni hogy állami támogatást kérnek a mi pénzűnkböl.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2020.05.05 12:44

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html