Újabb listán szerepelt le nagyon csúnyán Magyarország

Ötven országot néztek meg abból a szempontból, hogy mennyire jó ott startupnak lenni.
Dzindzisz Sztefan, 2019. január 3. csütörtök, 15:19
Fotó: Pixabay

Az 50-es listát úgy állították össze a CEOWorld Magazin, hogy több mint 250 mutatót készítettek, melynek rangsorolására 200 ezer embert kérdeztek meg - számol be a G7.

Az öt kategóriából (humántőke beruházások, kutatás-fejlesztés, vállalkozásokat segítő infrastruktúra, képzett munkaerő és szakpolitikai dinamizmus) végül Magyarország 4-ben a 49.-edik helyen végzett, egyedül a szakpolitika dinamizmusát követő mutatónál (policy dynamics) sikerült elérni a 42. helyet az 50-ből a startup-rangsorban.

Ezáltal az egyetlen ország, amelyet sikerült megelőzni, Thaiföld lett, így Magyarország előtt végzett Bulgária, Törökország, a Dél-Afrikai Köztársaság, Ukrajna és a Fülöp-Szigetek is. A listát egyébként az Egyesült Államok vezeti, majd Nagy-Britannia, Kanada, Izrael, India, Németország, Lengyelország, Malajzia, Svédország és Dánia teszi ki a top10-et.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2019.01.04 15:32

Ilyen listából van egymillió. Ahány lista, annyi eredmény. Követni sem lehet. Vagyis nem is mond sokat, felejthető.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2019.01.03 18:53

Egy ország, ami az esztelen kontár de nagypofáju vezetoje hülyébnélhülyébb és az is korrupt beruházások tömegét erőlteti birka népére nyilván negatív eredményeket tud csak elérni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html