Startupokat karolna fel a nagybank

A K&H ezentúl olyan segítséget nyújt a hazai startupok számára, amely a legkritikusabb pillanatban a legnagyobbat lendítheti rajtuk. Ezt a célt tűzte maga elé a Start it @K&H inkubátorprogram - jelentette be a bank.
Domokos László, 2018. január 11. csütörtök, 15:27
Fotó: Napi.hu

A program az ingyenes vállalkozói infrastruktúra mellett folyamatos képzést, dedikált iparági mentorokat és nemzetközi kapcsolatrendszert kínál a startupok igényeihez igazodóan, velük együtt gondolkodva. A programban való részvételre február 10-ig itt jelentkezhetnek a startupok.

Fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozások igényeihez igazodóan, velük együtt gondolkodva, kellően részletes szakmai információt adjunk, és tanácsadással segítsük őket abban, hogy könnyebben, gördülékenyebben váljanak startupból, ígéretes ötletből, sikeres és nyereséges vállalattá - mondta Németh Balázs, a K&H Változáskezelés divíziójának vezetője.

Az inkubátorprogram Budapest szívében ingyenesen biztosítja mindazt az infrastruktúrát, amelyre egy induló startupnak szüksége lehet. A vállalkozások folyamatos üzleti tanácsadást és képzést kapnak, kéthetente nyilvános előadásokon keresztül találkozhatnak a különböző szektorok szakértőivel, és dedikált iparági mentorok segítik a vállalkozás lendületes fejlődését. A K&H pedig hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerén keresztül segít bekapcsolni a startupokat az üzleti vérkeringésbe

Nagy fejlődési potenciállal rendelkező, jellemzően korai fázisban lévő startupok jelentkezését várjuk, ágazati korlátozások nélkül. Olyan, még az ötletfázisban lévő induló cégeket keresünk, ahol az elképzelés, a csapat és az elkötelezettség is megvan a robbanásszerű fejlődéshez - fogalmazott Németh.

HOZZÁSZÓLÁSOK