Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A SkyShowtime Európa legújabb streamingszolgáltatója, amely 2022. december 14-én indul el Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. 2023 februárjától Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elérhetővé válik - jelentette be a vállalat.

A műsorkínálatról és a díjszabásról a platform december 14-i indulása előtt adnak bővebb információt.

A SkyShowtime több mint húsz európai országban, 90 millió háztartásban lesz elérhető. Jelenleg Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Hollandiában és Portugáliában működik. A szolgáltató tulajdonosa a Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. (új nevén Paramount Global) amerikai médiaóriások.

„A SkyShowtime-ot Európa számára találtuk ki. Izgatottan várjuk, hogy exkluzív hozzáférést biztosítsunk ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és filmjeihez, valamint a minőségi helyi gyártású műsorok prémium kínálatához. A sikeres észak-európai és portugáliai indulás után fontos mérföldkő számunkra, hogy ezekre a piacokra is beléphetünk, és Európa-szerte még több emberhez hozhatjuk el a SkyShowtime-ot” – nyilatkozta Monty Sarhan, a szolgáltató vezérigazgatója.

A szolgáltató egy helyre gyűjti össze a blockbuster filmbemutatókat, az új, prémium sorozatokat, a családi tartalmakat, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatát. A SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd - áll a közleményben.