Szokott kutatni és fejleszteni? Akkor kattintson!

Március 16-ig kell a kutatás-fejlesztési és innovációs (k+f+i) ráfordításokról nyilatkoznia az intézményeknek és vállalkozásoknak, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) és a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) elnöke közös levélben ösztönzi a szakszerű és hiteles adatszolgáltatásra a k+f+i projekteket megvalósító szervezeteket.
Dzindzisz Sztefan, 2018. február 22. csütörtök, 16:24
Fotó: Shutterstock

A magyarországi ráfordítási adatok pontos és szakszerű előállításában kulcsszerepe van az adatszolgáltatásra kötelezett szervezeteknek is - emeli ki az MTI-nek küldött csütörtöki közleményük.

Az éves adatlapok kitöltésénél azt kérik az adatszolgáltatásra kötelezett szervezetektől, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet az adatszolgáltatás előkészítésére és a kérdőívben megadott adatokra, hogy azok minél pontosabban tükrözzék a szervezetben ténylegesen megvalósult k+f+i tevékenységet. (Itt az újabb energiakorszerűsítési pályázat vállalkozásoknak!)

Az adatlap kitöltése során felmerülő technikai jellegű kérdésekkel a KSH elektra rendszer ügyfélszolgálatához fordulhatnak a szerveztek a 06 80 200-766 ingyenesen hívható zöld számon.

Fotó forrása: Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK