Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ismét nyert egy pályázaton az állam kedvenc informatikai cége, a Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó 4iG Nyrt.

A társaság a tőzsde honlapján arról tájékoztatta a befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Klebelsberg Központ "Számítógépek és notebookok beszerzésére kiírt, "Digitális kompetencia fejlesztése" című kiemelt projekt keretében" tárgyú, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság által kötött keretmegállapodás alapján verseny újranyitással megindított központosított közbeszerzési eljárásán nyertes ajánlatot tett az eljárás 3. részében.

A Tanulói PC monitorral elnevezésű 3. rész keretében a 4iG Nyrt. tette a legkedvezőbb ajánlatot a legalacsonyabb ár értékelési szempont figyelembevételével. A 4iG Nyrt. a projekt keretében 6145 db tanulói PC-t szállít országosan a megadott helyszínekre.
Az ajánlat értéke: 776 728 000 forint plusz áfa. Vagyis egy tanuló nagyjából 126 ezer forintos nettó árú (bruttó 160 ezer forint) gépen tanulhat majd. A szerződéskötési moratórium lejáratának napja: 2020.09.28.

A 4iG tegnap is nyert egy tendert, amely alapján felnőttképzési programokhoz készíthet digitális tananyagot közlekedési témákban 2,36 milliárd forintért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!