A bejelentés szerint a hozzáadott részt belföldi használatra kínálják, az eredeti adatmennyiség természetesen továbbra is leforgalmazható az EU területén roaming környezetben.

Az új Magenta1 előfizetők számára - az alap készülékkedvezményen felül - mostantól 30 ezer forint extra készülékkedvezményt biztosít a Telekom új otthoni vagy mobil előfizetés mellé 2 év hűségvállalással, amely bármilyen típusú készülékre igénybe vehető a kínálatból. Ha új tévé-előfizetést von be valaki a Magenta1 kedvezménycsomagba, akár okostelefont is vásárolhat kedvezménnyel vagy épp fordítva: akkor is vásárolhat kedvezményes tévékészüléket, ha új mobil-előfizetést köt.

Május elején az okostelefont használó ügyfelei igényeihez igazodva a Telekom két újabb mobil-díjcsomagot vezetett be: a Net Alap csomag 1 GB adatforgalmat biztosít 1090 Ft-ért, míg a Net 3 GB csomagra havonta 2290 Ft-ért lehet előfizetni. E csomagok teljes adatmennyisége EU roaming helyzetben is forgalmazható.

A korábbi Net 500 M és Net 2GB adatcsomagok, valamint a Mobil Korlátlan díjcsomag a fent említett díjcsomagok bevezetését követően már nem igényelhetők.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.