A Telenor reprezentatív kutatása szerint idén karácsonykor a megkérdezettek 75 százaléka számol azzal, hogy azokkal, akikkel máskor személyesen találkozik az ünnepek alatt, most a kapcsolattartást más módon oldja meg. E körnek az 51 százaléka tervezi, hogy chat appokon küld szeretteinek szöveges üzenetet, 42 százalék pedig videohívást indít, de a válaszadók ötödénél a több fős, családi videohívás is felmerül lehetőségként.

Ehhez a Telenor most bejelentette, hogy ügyfelei a MyTelenor alkalmazásban december minden hétvégéjére 500 forintért vásárolhatnak 100 GB-os egyszeri, kiegészítő adatjegyet, amelyből 1 GB felhasználható az 1. roaming díjzónában, amennyiben lakossági, kisvállalkozói, flottás számlás vagy kártyás, hangalapú publikus vagy zártkörű tarifát használnak.

Az akciós adatjegy a hónap első három hétvégéjén - december 4-5-6., december 11-12-13., és december 18-19-20. - pénteken 0 órától aktiválható, és az adott hétvégén vasárnap 24 óráig használható fel. A karácsonyi ünnepléshez pedig már december 22-től érvényesíthető, és egészen december 27-én éjfélig érvényes. A kedvezményes adatjegy egy előfizetéshez akár mind a négy decemberi hétvégén megrendelhető, de egy hétvégén előfizetésenként csak egyszer aktiválható - hívja fel a figyelmet a Telenor.

Az ünnepi adatjegy a MyTelenor alkalmazásban aktiválható, amely Androidra elérhető a Play Áruházban, iOS-re az AppStore-ban, valamint a Huawei AppGalleryben. A kisvállalati ügyfelek emellett SMS-ben is megrendelhetik a XMAS100 szó 1744-es számra történő küldésével.

Szintén decemberben rendelhető meg az a kedvezmény, amelyet a Telenor az otthoni tanulás és munkavégzés támogatására nyújt a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) hordozható mobilinternet lakossági felhasználók számára. A 30 napra szóló, egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizető igénybe veheti iskolai igazolás nélkül is.