Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Európai Unión belül és az 1-es zónába tartozó országokban (Az Európai Unió, Norvégia, Andorra, Gibraltár és Liechtenstein) 2017 júniusa óta nem, vagy csak bizonyos esetekben kell roamingdíjat fizetni a mobilfelhasználóknak. Ezekben az országokban a hazai előfizetők alapesetben a magyarországi tarifának megfelelő feltételekkel használhatják előfizetésüket, azaz a korábbiaknál jóval kedvezőbb feltételekkel élhetnek, legyen szó adat-, hang- vagy SMS-forgalomról - közölte a Telenor.

A legnépszerűbb tarifáknak pedig roaming során akár a teljes adatkerete felhasználható, ettől eltérő esetben az Európai Bizottság szabályozása határozza meg az EU és 1-es díjzónában elérhető havi adatkeret nagyságát. Az Európai Bizottság szabályozása értelmében számos tarifa esetében 2020. január 1-től akár 25 százalékkal növekszik a roaming adatkeret mértéke - derül ki a Telenor közleményéből.

A 2020. január 1-ével életbe lépő szabályozásban érintett tarifák listája és a megnövekedett adatkeret mértéke itt érhető el.