Változások jönnek a Telenornál

Frissíti lakossági számlás tarifaportfólióját a Telenor, így a legkisebb és az L-es méretű tarifacsomagok a korábbinál jelentősen több mobilinternet tartalmaznak - jelentette be a mobilszolgáltató. Ezzel párhuzamosan azonban a havi előfizetési díjak is emelkedtek.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 27. csütörtök, 18:35
Fotó: Getty Images

Telenor augusztus 27-től frissíti a lakossági számlás tarifaportfóliójában lévő belépő szintű, XS-es, valamint az L-es méretű csomagokat, így ezek a korábbinál jelentősen több mobilinternetet tartalmaznak - jelentette be a cég.

Ennek megfelelően a legkisebb csomagban a 100 perc belföldi beszéd mellett a korábbi 1GB helyett már 3GB Hipernet érhető el Telenor XS+ néven, havi bruttó 3990 forintos havidíjért, készülék nélkül, 11 havi tarifahűséggel. Ez azonban azt is jelenti, hogy a legkisebb csomag ára egy ezressel drágul.

Az L-es méretű tarifacsomag pedig mostantól Hiper L+ néven érhető  el, amely a korlátlan beszéd mellett az eddigi 15 GB helyett 100 GB belföldi adatkeret tartalmaz. A csomag havidíja bruttó 10 990 forint készülék nélkül, 11 havi tarifahűséggel.

A mobilszolgáltató emellett közölte, hogy a két új csomag megjelenésével együtt a korábbi Telenor XS és Hiper L tarifacsomagok értékesítését október 1-ig fokozatosan lezárja.

A Telenor emellett azt is bejelentette: az augusztus 27-én induló november 4-ig tartó őszi kampányban ha meglévő, publikus, hangalapú, lakossági, számlás tarifával rendelkező ügyfél ajánlására ismerősük, barátjuk új előfizetést köt hűséggel valamely Hiper-tarifára, 20 héten át heti 20 GB belföldi adatkeret ad mindkét fél meglévő adatcsomagján felül, vagy bruttó 20 ezer forintos kedvezményt érvényesíthetnek következő készülékvásárlásuk esetén.

A hwsw.hu ugyanakkor összehasonlította más szoláltatók áraival a Telenor ajánlatát és arra jutott, hogy a mostani változásokkal a havi díjas tarifák belépőszintjén a Telenor Magyarország új, Telenor XS+ tarifája lett a három szolgáltató hasonló árszegmensben versenyző megoldása közül a legdrágább.

HOZZÁSZÓLÁSOK