Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A GKI Gazdaságkutató Zrt. konjunktúra- és üzleti bizalmi indexe idén márciusról áprilisra hatalmasat ugrott felfelé. A kutatóintézet felmérése alapján idén áprilisban az üzleti szféra minden ágazatának várakozási szintje meghaladta tavaly márciusi, vagyis még a járvány okozta nagy zuhanás előtti szintjét. Magyarországon egyre több, akár hónapok óta zárva tartó vállalkozásnak nyílik meg a lehetősége, hogy megkezdje a visszatérést a korábbi üzletmenet kialakításához. A Telenor új üzleti ügyfeleit 6 hónapon át kedvezményes tarifával segíti - közölte a szolgáltató. 

A Telenor május 4. és június 30. között újraindulás-támogató kedvezményeket vezet be új üzleti ügyfelei számára. Ennek értelmében a Telenor MyBusiness tarifacsalád legkisebb, M-es csomagjában 6 hónapon át megduplázza, azaz 5GB-ról 10GB-ra növeli a tarifában foglalt adatkeretet, míg az L-es és XL-es csomagokban 6 hónapon át havi 100GB belföldi mobilnet az ajándék.

Az újraindítási akcióban a Drivey 4 új előfizetés esetén az első 6 hónapban 50 százalék havidíjkedvezménnyel érhető el. Az egyedileg vagy kisflottás járműparkokban alkalmazható flottakövető és jármű-menedzsment rendszer egy SIM kártyát tartalmaz, ami az eszköz online kapcsolata mellett a járműben Wi-fi hotspot létrehozására is alkalmas, amely havi 15 GB Hipernet-hozzáférést biztosít belföldön és az 1-es roaming díjzónában.

A MyBusiness és Drivey 4 kedvezményes ajánlatok 2 év tarifahűség vállalása esetén vehetők igénybe.

A cég a munkatársainak fizetett szabadsággal népszerűsíti az oltakozást a koronavírus-járvány ellen.