Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Telenor az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) egyeztetve tavaly novemberben hálózatán díjmentesen elérhetővé tette a főbb oktatási weboldalakat. Az eredetileg 2021. február 8-ig tervezett díjmentességet az akkor fokozódó koronavírus-körülmények miatt az iskolabezárások idejére meghosszabbította a mobiltársaság.

Bár a legtöbb helyen már jelenléti oktatásra állt vissza a közoktatás, a legfőbb oktatási weboldalak az idei, karanténoktatással tűzdelt tanév végig biztosan díjmentesen elérhetőek maradnak a Telenor ügyfelei számára. Az akítv adatkapcsolattal forgalmi díj nélkül elérhető oktatási oldalak listája itt érhető el.

A vállalkozások számára pedig a Telenor a cégek igényeire tervezett üzleti tarifákban 6 hónapon át megduplázza a csomagban elérhető adatkeretet vagy havi extra 100GB-ot biztosít új előfizetés esetén: a Telenor MyBusiness Classic M kategóriában dupla adatkerettel, havonta 5GB helyett 10GB-tal, az L kategóriában 10GB helyett 110GB-tal és XL kategóriában havonta 20GB helyett 120GB adattal gazdálkodhatnak az előfizetők. A mobilszolgáltató szerint ez különösen a hónapok óta nem működő és most a járványintézkedések lazítása révén újrainduló vállalkozások számára lehet nagy segítség.

A Telenor ehhez még azt tette hozzá, hogy a vállalkozói tarifákhoz fél éven át biztosított extra adatkeret belföldön és az 1-es roaming díjzónában használható föl. A kedvezmény új szerződés és 24 hónap hűségvállalás esetén érvényes.