A cégek augusztus 5-től felveszik kínálatukba az Areana4 és az újonnan induló Match4 sportcsatornákat, ezzel párhuzamosan a saját gyártású és évek óta veszteségesen működő Digi Sport három adója beszünteti adását. Az utánpótlás magazint, a Nap Hősét, a Match4 sugározza majd.

A Match4 elsősorban a közkedvelt nemzetközi labdarúgó bajnokságok közvetítése köré épül, emellett láthatók lesznek darts (PDC) és kiemelt technikai sportesemények (NASCAR, IndyCar, Superbike) is. Az Arena4, műsoridejének közel 50 százalékában élő közvetítéseket sugároz. Gyorsan növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy a német Bundesliga és az UEFA nemzetközi válogatott mérkőzéseinek közvetítése mellett az amerikai futball rajongóinak kedvencének számító NFL és NCAA meccseket, valamint a MotoGP futamait, és számos küzdősport eseményt, összecsapást (PBC és MMA/Bellator gálák, WWE mérkőzések) is közvetít.

Az Arena4 és a Match4 mellett megjelenik hamarosan a Digi kínálatában az Arena4+, Magyarország első sport-streaming szolgáltatása, melyen az élő közvetítések mellett élő statisztikai adatokkal kiegészített Bundesliga-mérkőzésekkel, a több, választható kameraállásból követhető MotoGP időmérőkkel- és futamokkal, valamint a RedZone, a profi amerikai futball liga, az NFL, körkapcsolásos élő közvetítésével is találkozhatnak a nézők.

Szeptember 1-tőlmegszűnik a FilmNow és helyette a szolgáltatóa  FilmBox csatornát indítja a digitális csomagban. Emellett új csomagajánlat részeként, FilmBox Pak néven szintén szeptember 1-től, a FilmBox Premium, FilmBox Stars, FilmBox Extra HD és Filmbox Family csatornák is a Digi, illetve az Invitel előfizetőinek képernyőjére kerülnek. A 12 lineáris csatorna és több mint 800 film és sorozat on demand hozzáférését biztosító Filmbox+ alkalmazás használatát is tartalmazza majd a Digi előfizetőinek szóló csomagajánlat.

Ezzel párhuzamosan megszűnnek a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel és a Music Channel adásai is. Az ismeretterjesztő csatornák helyett induló új adókról a későbbiek során tájékoztatja előfizetőit a DIGI csoport.

A FilmBox Pak feláras, szeptember 1-től elérhető csomagajánlatában négy prémium mozicsatornát, valamint a hozzá kapcsolódó Filmbox+ applikációt teszi elérhetővé a Digi előfizetők részére.