A világ legismertebb Apple-elemzője, Ming-Chi Kuo 2019 októberében bemondta azt, amire már nagyon sok Apple-rajongó várt: 2020 új, olcsó iPhone-t hozhat. Egész pontosan a 2016 tavaszán piacra dobott iPhone SE utódját, az iPhone SE 2-t, aminek érkezéséről már régóta röppentek fel hírek az iparágban, de végül egyik sem bizonyult igaznak - írja a hvg.hu.

Már részletek is ismertek a készülékről, és van, aki azt is tudni véli, hogy mikor kerül majd a boltok polcaira. Nem mellesleg pedig: iPhone 9 lehet majd a neve.

Most a mindig pontos információiról ismert szivárogtató, OnLeaks készített egy kis meglepetést az Apple-rajongók számára, hogy legyen miről beszélni a készülék bemutatásáig. Az általa ismert információkat összegyűjtve készített renderelt képeket, valamint egy videót arról, milyen lesz majd a készülék.

A szivárogtató szerint a 4,7 colos kijelző egy 138,5 x 67,4 x 7,8 milliméteres házban foglal majd helyet, ami így méreteit tekintve leginkább az Apple 2017-es iPhone-jára emlékeztet. A borítása matt üveg lehet, és állítólag vezeték nélkül is lehet majd tölteni.