Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A MÁV applikációban megválthatók a kizárólag a MÁV-Start szolgáltatási területére érvényes belföldi másodosztályú, 30 napos bérletek és tanulóbérletek.

A bérletvásárlási funkció használatához a vasúttársaság azt javasolja, hogy a korábbi verziójú alkalmazást töröljék és telepítsék újra a felhasználók. Az eddig megvásárolt jegyek elérhetők maradnak a bejelentkezés után.

A frissítést követően a bérletvásárlás a jegyvásárlás alatti külön menüpontban érhető el. Ha az utas az applikációban váltott bérlettel, feláras vonaton kívánja igénybe venni a szolgáltatást, a felárat - a vasúti bérlet viszonylatán belül a gyorsvonati pótjegy kivételével - külön, alkalmanként kell megváltani.

A tájékoztatás szerint a MÁV-applikáció frissítés előtti változata csaknem 405 ezer készüléken fut, a jegyvásárlási funkciót több mint 245 ezer regisztrált felhasználó alkalmazza a mindennapokban, amivel a pénztári jegyárhoz képest 10 százalékos kedvezmény is érvényesíthető.

Már minden harmadik jegyet önkiszolgáló csatornából váltanak az utasok, a MÁV app részesedése az online értékesítés bevételéből 30 százalék, az eladott jegyek darabszámát tekintve csaknem 39 százalék. Ez a részesedés folyamatosan nő, 2019-ben hetente átlagosan 91 500 jegy kelt el a MÁV app segítségével, de októberben ez a darabszám már meghaladta a 138 ezret.