Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nemzetközi trendeket követve Magyarországon is terjednek a felhő alapú megoldások, illetve folyamatosan nő az adatközponti szerverelhelyezés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások iránti igény - mondta Javorniczky Áron.

Az Invitech Solutions operatív vezetője szerint azért olyan fontos a társaság számára a mostanihoz hasonló tanúsítványok és partneri minősítések megszerzése, mert a felhő alapú szolgáltatások iránt érdeklődő céges ügyfelek nagyon komoly tanúsítványokat követelnek meg a potenciális szolgáltatóktól, hiszen szigorú adatvédelmi és biztonsági szempontoknak kell megfelelni. A terület ráadásul egyre speciálisabb szakértelmet követel meg.

Az elmúlt időszakban az Invitech Solutions már több Microsoft által kiadott minősítést szerzett meg. Ilyen például a Cloud OS Network Partner tanúsítvány, amely a társaság ügyfeleinek nyújtott, Microsoft alapú virtualizációs szolgáltatások magas színvonalát garantálja, vagy a Cloud Solution Provider Partner minősítés, amelynek birtokában a cég a Microsoft egyes termékeit is értékesítheti havi díjas szolgáltatások keretében.

A Microsoft Magyarország szerepének meghatározó része, hogy a rendszerszintű digitalizáció hátországává váljon a hazai vállalkozások számára - mondta Németh Zsolt, a Microsoft Magyarország partnerkapcsolati igazgatója, aki szerint most egy újabb lépést tettek ebbe az irányba.

Az Invitech Solutions más gyártókkal is áll partneri viszonyban, hiszen a vállalat a felhőtechnológián alapuló szolgáltatások folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt fektet.