Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC csaknem 120 ezer ügyfele számára. Az érintett ügyfeleknek nem jelent többletköltséget a sebességnövelés, és azt külön igényelniük sem kell, mivel a szolgáltató központilag állítja be a módosítást.

A módosítást azon ügyfeleket érinti, akik eddig másodpercenként 15 és 60 megabit közötti sebességgel kapcsolódtak az internetre, és műszakilag megvalósítható náluk a sávszélesség 120 megabitre történő emelése. Ők jellemzően 30 megabites letöltési sebességgel netezhettek eddig, hiszen számos díjcsomagban hosszú ideig ez volt a leginkább elterjedt sávszélesség.

A módosításról e‑mailben és a számlalevélen is értesíti a szolgáltató az érintett ügyfeleket.

Szeptemberben, a Happy Home ajánlatok bevezetésekor már bejelentették, hogy az új szolgáltatások megrendelői számára másodpercenként 120 megabit lesz a belépő sebesség, mostantól pedig a korábban szerződött ügyfelek jelentős részének sebességmérője is ezt az értéket mutatja majd.

Azon ügyfelek számára, akiknél műszaki vagy valamilyen egyéb okból egyelőre nem lehetséges a sebességnövelés - így például a digitális jólét alapcsomagot használók számára - a UPC igyekszik a jövőben megvalósítani a fejlesztést.