Azok az előfizetők, akik rendelkeznek UPC Direct médiaboxszal, április 6-tól már találkozhatnak az új kiosztással.

Összesen 7 csatorna helye változik: a TV2 a Light TV csomagban, az RTL Spike, a Paramount, az M3 és a Comedy Central a Medium TV, valamint a Nick Jr. és a Comedy Central Family a Plus HD TV csomagban.

A változás semmilyen egyéb tevékenységet nem igényel a médiabox berendezéssel rendelkező előfizetők részéről. Azonban azon ügyfeleknek, akik saját vevőkészülékkel rendelkeznek, érdemes újrahangolást végezniük, hogy továbbra is élvezhessék a csatornák műsorkínálatát - ehhez igény esetén online vagy telefonon a UPC Direct ügyfélszolgálatán kapnak segítséget.

Az új csatornahelyek
CsatornahelyCsatornaCsomag
18RTL SpikeMedium TV
12TV2Light TV
13Comedy CentralMediumTV
14Comedy Central FamilyPlus HD TV
15ParamountMedium TV
16M3Medium TV
108Nick Jr.Plus HD TV
130MTV HungaryMedium TV
Forrás: UPC

A Nick Jr. csatornahelye transzpondermozgás miatt már április 3-án megváltozott. Szintén kedd óta az előfizetők az MTV Europe helyén a Viacom magyar nyelvű zenecsatornáját, az MTV Hungary-t érhetik el.

A listázott csatornahelyek kizárólag a UPC Direct által biztosított, automatikus hangolással rendelkező vevőkészülékekre érvényesek. A saját vevőkészülékkel rendelkező előfizetők a hu.upcdirect.com oldalon találják meg a hangolási instrukciókat.

A kép forrása: UPC