A hirado.hu tette közzé a listát.

Elsőként szokás szerint a Google saját készülékei kapják meg a frissítést. A legtöbb nagy gyártóval várhatóan megint az lesz gond, hogy túl hosszú idejükbe fog telni, amíg az Android operációs rendszer újdonságait hegesztik a készülékeikbe - jósolja a portál.

A Google a Pixel és a Pixel XL okostelefonokat, valamint a Nexus 6P és a Nexus 5X telefonokat is Android O-ra frissíti,

A Motorola-nál jelenleg az Android Nougat 7.1.1 legújabb verzióját futtatja a Moto Z sorozat, azaz a Moto Z, a Moto Z Force, a Moto Z Play, és a Moto Z2. Mivel a Motorola általában két nagyobb frissítést végez el, várhatóan ezek a telefonok megkapják az Android O-t. Vélhetően a Moto G4 és a G5 is frissül.

A Samsungnál S7, az S7 Edge, az S7 Active, a Samsung S8, az S8+ és az S8 Active készülékek kapják meg az Android O-t. A Nougattal szállított Note 8 természetesen szintén frissül.

Az LG-nél minden bizonnyal megkapja az O-t az LG V20, G6 és a pillanatokon belül megjelenő V30 is.

A HTC-nél az Oreo-ra számíthat a HTC 10, az U11, az U Ultra és a Bolt.

A Huawei-nél úgy tűnik, hogy a Honor 8, Honor 6X, Huawei Mate 9, Huawei P9, a Huawei P10 egyaránt hozzájut az új operációs rendszerhez. A Huawei még hivatalosan nem foglalt állást.

Frissülnek még felsoroltakon kívül az év legnépszerűbb telefonjai - a OnePlus 3, a OnePlus 3T, a OnePlus 5, a Sony Xperia XZ Premium és a Blackberry KeyONE is megkapja az Android O-t.