Változások a Freemailben

Rengeteg munkával, fejlesztéssel a hátunk mögött és egy tartalmas tesztüzem után elindul a megújult [freemail] - jelentette be a mintegy 60 ezer ember által használt levelezőrendszer üzemeltetője.
Napi.hu, 2016. november 11. péntek, 14:45
Fotó: Napi.hu

A megújult kinézet és az újragondolt regisztrációs felület mellett sokkal gyorsabb és megbízhatóbb lett a [freemail] működése - állítják az üzemeltetők, akik szerint 2016. november 21-től napról napra egyre többen már a modernebb és stabilabb új rendszerben találják magukat bejelentkezés után.

A folyamat automatikusan zajlik, a felhasználók ebből csak annyit tapasztalhatnak majd, hogy a fiókjukba belépve már az új felület és egy üdvözlő üzenet fogadja őket. Az összes fiók átköltöztetése azonban több hónapig is eltarthat.

Az üzemeltetők arra is felhívják a figyelmet, hogy a kuka, a spam és a közösségi mappákban lévő 14 napnál régebbi leveleket törlik, ezért az ezekben a mappákban lévő fontos leveleket tanácsos elmenteni vagy áthelyezni egy másik mappába.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2016.11.11 18:01

@bellamia2: Persze hogy több volt, de lenyomta a Google.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

bellamia2, 2016.11.11 17:27

Ez a 60 ezres szám stimmel?
Pár éve sokkal-sokkal több volt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html