Változnak a Telenor díjcsomagjai - sok ügyfél kezdhet mérlegelni

Ismét megújította számlás díjcsomagjainak kínálatát a Telenor. A szolgáltató elsősorban az adatmennyiség növelésére fókuszált - írja a hvg.hu.
K. Kiss Gergely, 2019. október 14. hétfő, 11:14
Fotó: Napi.hu

Az új számlás portfólió legkisebb és legolcsóbb csomagja a Telenor XS, melyben 1 GB-nyi mobilnet mellé 100 lebeszélhető perc adódik. A következő, Telenor S díjcsomagban a korábbi, hasonló tarifában kínált 2 gigabájt helyett már 3 GB internet foglaltatik - olvasható a portálon.

A kínálat érdekessége az M jelzésű tarifa, mely esetében az ügyfél dönthet úgy, hogy a 7990 forintos havidíj ellenében mobilinternetből kér többet (100 gigányit) a 120 percnyi bennefoglalt beszélgetés mellé, vagy netből megelégszik 5 gigányival, és inkább a belföldön korlátlan telefonálást választja.


Kép: hvg.hu

A szolgáltató emlékeztet: a 18-26 év közötti fiatalok továbbra is igénybe vehetik a Yes! opciót, amellyel a 100 GB belföldi mobilnetet tartalmazó Hiper M Net tarifacsomagra egy éven át kedvezményes, 5990 forintos havidíjért fizethetnek elő.

A Telenor tavaly ősz óta élő Blue+ tarifái keddtől már csak hűség nélküli konstrukcióban érhetők el, november 11. után pedig már csak az új csomagokra lehet majd szerződést kötni.

HOZZÁSZÓLÁSOK