A játékosoknak nagy öröm ígérkezik az ünnepekre

Egy plakát szerint decemberben itthon is elérhető lesz az év legjobban várt videojátéka.
Rácz Gergő, 2020. november 30. hétfő, 21:40
Fotó: Buksza blog

Egyre biztosabb, hogy a CD Projekt RED nagyszabású szerepjátéka megjelenik december 10-én. Ezt most már plakátok is igazolni látszanak, melyekből Budapestre is jutott legalább egy - írja a hvg.hu.

A Cyberpunk 2077 december 10-i érkezését hirdeti egy nagyobb plakát Óbudán.

A Cyberpunk a lengyel CD Projekt RED munkája, mely a stúdióhoz köthető Witcher-alkotásokhoz hasonlóan elsősorban a szerepjátékok kedvelőit célozza.

 

null

null


 

A PC-re, Xboxra és PlayStationre egyaránt készülő program eredetileg idén áprilisban jelent volna meg, de a készítők előbb szeptemberre, majd november közepére tették át a debütálást. Később ez az időpont sem volt tartható, ezért újabb halasztás mellett döntöttek. Az aktuális megjelenési dátum 2020. december 10.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Susala, 2020.11.30 23:06

A Witcher 3 mai napig minden idők legjobb játéka, kedvencek kedvence... és nem csak nekem... midnen díjat vitt éveken át, ami létezik... ugyanez a cég, ahelyett hogy folytatta volna, hosszú keserves évek óta szenved ezzel az infantilis zagyva szarral, hülyegyerekeknek... amióta bejelentették, azóta NEM VÁROM, tehát aligha ez a legjobban várt....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html