Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vodafone előzetes felmérések alapján döntött a szigetszerű lefedettségbővítésről, ennek megfelelően a város legnépszerűbb pontjain lesz elérhető a szupergyors mobilinternet – így az egyetemi város mellett és a Nagyerdei Stadion - közölte a vállalat.

A Vodafone Magyarország 2019-ben indította el kültéri kereskedelmi 5G szolgáltatását Budapest belvárosában a 2016-ban vásárolt 3500MHz-es frekvenciakészletének köszönhetően. A szolgáltató azóta országszerte, több vidéki nagyvárosban építette ki az újgenerációs hálózatot.

A tavalyi év során az 5G hálózat bővítése egy előre meghatározott stratégia mentén zajlott, melynek eredményeképpen többek között Győrben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Miskolcon és a balatoni régióban indult el a Vodafone újgenerációs mobilinternet-szolgáltatása. Az 5G hálózatra az ügyfelek a RED Infintiy World és a RED Free tarifacsomagok Gigaboost adatopcióval képesek kapcsolódni.

A vidéki fejlesztések 2021 hátralevő részében is folytatódnak: a Vodafone a tervek szerint az év végéig országosan több száz bázisállomáson tervezi felkapcsolni az 5G-t.