Király István 2014-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz, több mint 20 éves üzleti stratégiai és marketing tapasztalattal a háta mögött. Korábban olyan telekommunikációs nagyvállalatoknál szerzett tapasztalatot, mint a Magyar Telekom és a Telenor. A Vodafone Magyarországnál több mint 6 éven keresztül irányította a vállalati szolgáltatások üzletágat.

Király helyét a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettesi pozíciójában Dobó Mátyás, aki korábban az Apple CCEE B2B üzletágáért felelt.

Dobó a digitális technológiai területen több mint 16 év tapasztalattal rendelkezik, karrierjét saját startup cégének felépítésével kezdte, majd 2013-ban a Magyar Telekomhoz csatlakozott. Később dolgozott a Deutsche Telekomnál, az Invitechnél és az Apple-nél is, értékesítés, marketing és üzleti fejlesztés- menedzsment területén kimagasló szakértelemmel rendelkezik. A szakember jártas nagyvállalati közegben design alapú és agilis módszertanok bevezetésében és megvalósításában, valamint személy- és ügyfélközpontú csapatok vezetésében - olvasható a Vodafone közleményében.

A szakember Mátyás 2020. november 30-án csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz és 2021. február 1-től veszi át a felső vezetői teendőket Király Istvántól.