"Tájékoztatjuk, hogy a Vodafone a közvetlenebb ügyfélkapcsolat kialakítása miatt az otthoni szolgáltatásait igénybe vevő ügyfelei számára 2022. március 31. napjától nem biztosítja a Vodafone e-számlák Díjneten keresztül történő bemutatását" - közölte ügyfeleivel a távközlési szolgáltató. 

2022. március 14-ig a Díjnet fiókba érkező elektronikus díjszámlákat legkésőbb 2022. április 20-ig lehet befizetheti a Díjneten keresztül. Ezt követően a Vodafone e-számlák Díjnet felé kezdeményezett befizetését Díjnetnek nem áll módjában Vodafone felé továbbítani, a befizetés összegét visszautalják.

Ha egy ügyfél a számláit a továbbiakban is elektronikus formában kívánja kezelni, abban az esetben március 26-ig egy másik megoldást kell választania. Ha nem teszi meg, akkor automatikusan papír alapú számlát küld majd a Vodafone, amely magával vonja, hogy az ügyfél a meglévő e-Pack kedvezményét elveszíti.

A Vodafone azon ügyfelei, akik számára nem elérhető a vodafone-os elektronikus számlakezelési szolgáltatás, továbbra is igénybe tudják venni a Díjnet szolgáltatását. Ezen ügyfeleket (a 29-es körzet rézérpáras hálózatán vezetékes szolgáltatással rendelkező előfizetőket, valamint az üzleti ügyfelek egy részét) a szolgáltató külön értesíti.