Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Vodafone ügyfelei február 3. és 29. között tudják aktiválni a 100 gigabájt szabadon felhasználható adatot a My Vodafone applikációban. Az adatmennyiség az aktiválást követő három napig felhasználható, minden lakossági és flotta, aktív, hangalapú, mobil havidíjas és felöltőkártyás ügyfél számára - közölte a telekommunikációs cég.

A Valentin-napi adaton felül, hazai adatkeretet és hazai percdíjat biztosít a Vodafone minden olyan RED Infinity csomaggal rendelkező ügyfelének, aki külföldről Magyarországra indít hívást, vagy küld SMS-t. Újdonságként az idei repertoár kibővült 10 ingyenesen elérhető filmmel is, melyek a jelenlegi UPC-s ügyfelek számára lesznek elérhetőek a UPC filmtárban - derül ki a cég közleményéből.

Ezen túl a Vodafone RED Infinity ügyfelek számára szintén február 3. és 29. között elérhető lesz az úgynevezett 100% Világ Napijegy kedvezmény is, amely szintén a My Vodafone alkalmazásban érhető el. A jegy aktiválásával, hazai percdíjakon indítható hívás és küldhető SMS Magyarországra, illetve a hazai adatkeret használható Amerika, Ázsia/Kelet Európa és Afrika megjelölt partnerhálózatain. Fontos viszont, hogy a kedvezmény az aktiválás napjától február végéig használható fel!

Révész Balázs, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese szerint évről-évre egyre nő a lakosság adatigénye: tavaly például több mint másfélszeresére ugrott 2018-hoz képest az átlagos heti adatfogyasztás. Révész azt is hozzátette, hogy véleménye szerint telekommunikációs szolgáltatóként az extra adatkeret az egyik legjobb ajándék, amit adhatnak ügyfeleinknek.