Fagyást okoz a Windows új frissítése

A legújabb frissítés beépített egy keresősávot a Windows 10 fájlkezelőjébe, de az fagyást okoz a legtöbb felhasználónál. A Microsoft úgy építhette be a bugos fejlesztést, hogy tudta, hogy az nem működik.
Szabó Dániel, 2019. december 30. hétfő, 11:34
Fotó: Unsplash

Folytatódik a Microsoft vesszőfutása a 2019-es frissítésekkel, amelyek inkább szültek újabb problémákat, mint tették gördülékenyebbé az operációs rendszer használatát. A cég minden igyekezete ellenére a Windows 10 v. 1909. sem sikerült igazán hibamentesre.

Ugyan elsőre hasznos fejlesztésnek tűnt, hogy beépítettek a Fájlkezelőbe egy új keresősávot, a szolgáltatás egy szoftverhiba miatt viszont folyamatosan lefagyasztja a programot. A probléma egyáltalán nem egyedi, több felhasználó is beszámolt róla, és sokan arra is panaszkodtak, hogy a jobb gombos technikával nem tudnak szöveget másolni a keresősávba - írja a ComputerWorld.

Az érdekesség az, hogy a Microsoft a jelek szerint tudott arról, hogy probléma van a fejlesztéssel, mert már egy októberi javítási csomag naplójába beleírta az egyik fejlesztő, hogy kijavított egy hibát, ami a Fájlkezelő keresősávját érintette. Végül mégis érintetlenül került be a bug a legutolsó frissítésbe.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

europeer, 2020.01.02 18:57

A Windows-t nem érinti a klímaváltozás, a Windowsnál mindig fagykorszak van.
Rohadt egy progi, nem értem, miért nem baxxák ki a zemberek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html