Zuckerberg a világ 3. leggazdagabb embere - itt a friss lista

Jeff Bezos, Bill Gates és Mark Zuckerberg áll a világ leggazdagabbjainak fenntartott dobogó első három fokán, mindhárman a technológiai szektorból szedték meg magukat - írja a Bloombergre hivatkozva az Index.
Szepesi Anita, 2018. július 7. szombat, 08:37
Fotó: Reuters

A 34 éves Mark Zuckerberg  ezúttal megelőzte Warren Buffettet. A Facebook-alapító vagyonát a pénteki tőzsdezáráskor a Bloomberg 81,6 milliárd dollárra becsülte.

Zuckerberg mostanra 373 millió dollárral előzte a 87 éves Buffettet. Az előrelépését nagyrészt annak köszönheti, hogy a Facebook-részvények értéke idén, a vállalatot sújtó adatvédelmi és álhír botrányok ellenére 15 százalékot emelkedtek - olvasható a portál cikkében.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csaba7272, 2018.08.31 11:19

Mint már ahogy az amerikai kongresszus is belengette, fel kellene darabolni a Facebook-ot. Túl nagyra nőtt, túl sok adat van egy ember kezében. Nem véletlen, hogy a Cukorfiút majdani amerikai elnökként is emlegetik. Ez már nem megengedhető. Köszönet annak a sok gyerekes felhasználónak, aki önként regisztrált, önként adta meg az adatait.
Megfordítanám a dolgot: csak 18 év alattiak regisztrálhatnának /erre a gyerekjátékra/, akik nem szavazóképesek, nem használható fel az adataik bármilyen befolyásolásra.
Mint magánember nagyon ügyes, jól meglovagolta először az amerikai egyetemisták, később az egész világ globalizmusra épülő hiszékenységét.
Tiszteletreméltó, hogy 34 évesen ilyen vagyonra tett szert.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html