Az Orco egy magát megnevezni nem kívánó külföldi befektetőtől vásárolta az épületet, melyet a tervek szerint A kategóriás irodaházzá kíván átalakítani. A Škoda Palace egy 1991-ben épült közigazgatási épület, melyet jelenleg a Škoda bérel. Az ingatlan Prága 6. kerületében, a Milady Horákové utcában található, közvetlenül a Hradèanská metróállomás (A vonal) mellett. Az épület összterülete 14 000 négyzetméter, a beruházás teljes összege hozzávetőlegesen 19 millió euróra tehető, melyet részben banki hitelből finanszíroznak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!