1200 forint osztalékot fizet a Zwack

Péntek reggel közzétette a Zwack a közgyűlési meghívóját, melyből kiderül, hogy a menedzsment 1200 forintos osztalékfizetést javasol részvényenként.
portfolio.hu, 2015. május 22. péntek, 09:39
Fotó: Napi.hu

A társaság pénzügyi éve április 1-től március 31-ig tart, így a vállalat csak pénteken reggel tette közzé a közgyűlési meghívóját. A cég az éves rendes közgyűlést 2015. június 25-én tartja 10 órai kezdettel a Larus Étterem és Rendezvényközpontban.

A közgyűlési meghívóban a menedzsment osztalékfizetési javaslatát is megismerhettük. Az igazgatóság az előző üzleti évre 2,442 millió forint kifizetését javasolja osztalékként. Ez részvényenként 1200 forintot jelent a tavalyi 2500 forintot követően. Így a papírok a tegnapi záróárral számolva 6,7 százalékos osztalékhozamot kínálnak.

 


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK