Valamelyest ledolgoztak a hét eleji esésből az indexek, bár a pénteki kereskedés végére ismét megjelentek az eladók. A Dow kereken 150 pontos mínusszal, 0,9 százalékot veszítve értékéből zárt. A Fed szerdán jelentette be az eszközvásárlási program csökkentésének (tapering) második fázisát. Ismét 10 milliárd dollárral szűkítették a programot, így ezentúl már "csak" 65 milliárd dollárért vásárol eszközöket a Fed. Az S&P500 index 0,6 százalékot, a Nasdaq 0,5 százalékot esett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!