1,675 millió Mol részvényt értékesítene a Dana Gas

A Dana Gas egy 1,6 százalékos Mol részvénypakettet tervez értékesíteni gyorsított könyvépítéssel a napokban - írja a Bloomberg. Az értékesítésre vélhetően finanszírozási gondok miatt kerülhet sor, kérdés, hogy a Mol árfolyamára mennyire hat majd negatívan.
portfolio.hu, 2013. február 8. péntek, 08:37
Fotó: Napi.hu

A legfrisseb hírek szerint a Mol részvények 1,6 százalékát kitevő, 1,675 millió darabos részvénycsomagot tervez piacra dobni a Dana Gas, mely a Mol százalékos tulajdonosa. A Dana vállalta, hogy az értékesítést követően 3 hónapig nem adja el maradék részesedését a Mol-ban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

labandy, 2013.02.08 08:54

Befolyásos narancs kommmiszár ott volt tavaly kuncsorogni, gyorsan eladják a pakkot zambia testvérország papírjaitól szabadulnak. Ezért kár volt oda menni, könyörögni, hogy vegyenek magar bovliállam pappaaert.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html