Bár 266 és 267 forint között megállapodni látszik az euró árfolyama, Buró Szilárd, a Hamilton kereskedője szerint a játszmának még nincs vége, a felbolydult piacon a mai nap folyamán bármilyen irányú elmozdulás elképzelhető, különösen, mert a külföldi forró tőke még nem távozott. A fél tízkor tapasztalt 265,90-266,10 forintos eurókurzus 5,80 százalékos pozíciónak felel meg az intervenciós sáv erős oldalán.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!