Tegnap a régióval együtt gyengült a forint, majd a bankközi piac zárása után stop-loss ügyletek miatt az euró kurzusa 250,30 forintig szaladt. Ma reggelre megnyugdotak a kedélyek - fogalmazott a Kolba Miklós, az ING szakértője, hozzzátéve: a reggel publikált bérstatisztika nem mozgatta meg a piacot, alacsony forgalom mellett 249,30 forint körül ingadozik a kurzus.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!