Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Továbbra is kivárás várható a mai napon a tőzsdén, viszonylagos eseménytelenség, stagnálás várható, a tegnapi új amerikai csúcsok dacára - vélekedett Králik István a KBC üzletkötője.  
A piacon csak akkor várható erősödés, ha megérkeznek a várva várt kormányzati bejelentések, vagy megfordul a mostanában a feltörekvőkből a fejlettek felé átcsoportosító pénzmozgás.

A Richter és a Telekom továbbra is alulteljesítő maradhat, ezekre több leminősítés érkezett az elmúlt napokban.

A Mol viszont továbbra is a külföldi befektetők kedvence, ezen láthatólag a gyorsjelentés sem tudott változtatni. 
A reformcsomag az OTP szempontjából lehet érdekes, mint a magyar makrót jól leképző papír az OTP-re lehetnek legnagyobb hatással a bejelentések.

A forint erősödött ma reggelre és ismét a 270-es lélektani szint alatt kereskednek vele, egy euró 269,5 forint, egy frank pedig 207,5. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!