Reggel 296 forint alatt is járt a magyar deviza az euróval szemben, ahonnan fél kilenc tájban az árfolyam gyorsan visszatért a hétfő déutáni 296,24 körüli szinthez. A zöldhasú még az előző napihoz képest erősebb szinten mozgott, egy dollár 231,58 forintot ért a hétfő délutáni 231,69 után, de itt is az előző nap délutáni szint felé tart a kurzus. Az euró/dollár 1,2787-nél jár, a svájci frankot 246,74 forinton jegyzik.

Napközben vélhetően a fő mozgatórugó továbbra is a görög események lesznek.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!