A dollárral szemben nagyjából a péntek késő délutáni szinteken, 222,44 forintnál mozgott az árfolyam. A svájci frankért a péntekinél kissé többet, 244,46 forintot kértek a bankközi devizapiacon. Az euró/dollár kurzusa eközben a pénteki késő délutáni szintekhez képest kissé felejbb került, így 1,3548 dolláros euróárfolyamon kereskedtek a devizapárral.

Ma fontos makroadatok nem jelennek meg, az amerikai piacokon pedig munkaszüneti nap van, ami azt is jelenti, hogy csendesebb kereskedésre lehet számítani.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!