Az euró jegyzése a reggeli 308 forint körüli szintekről 306 forint közelébe süllyedt, ami a szerda délutánihoz képest 0,6 százalékos erősödésnek felel meg. A dollárral szemben kora délutánra 1 százalékot erősödött a magyar pénz, a jegyzés 272,37 forintnál járt. Az alpesi devizáért 281,32 forintot kellett adni, ami 0,4 százalékkal jelent alacsonyabb árfolyamot a szerda késő délutáninál. Csütörtök délelőtt a dollár 0,4 százalékot gyengült az euróval szemben, a devizapár kora délután 1,1240-nél járt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!