307 forint felett jár az euró

Az euró árfolyama 307 forint fölé szaladt, de a svájci frankkal és a dollárral szemben is gyengült a forint.
Napi.hu, 2016. november 10. csütörtök, 13:16
Fotó: Napi.hu

Az euróval szemben 307,34 forintig szaladt a forint, a kurzus 1 óra után is itt mozgott az árfolyam. A dollárral szemben a délelőtt folyamán folyamatosan gyengült a magyar deviza, 281,92-ig ment el az árfolyam. Egy óra után néhány perccel is e körül mozgott a devizapár kurzusa.

A svájci frankért 0,4 százalékkal kellett többet adni egy óra után, ez 285,65 forintos frankárfolyamot jelentett.

A dollár 0,2 százalékkal erősödött délelőtt az euróval szemben, 1,0902 dollárt kellett adni a közös európai pénz egységéért a szerda késő délutáni 1,0920-hoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK