307 forint felett járt az euró

Az euró árfolyama 307 forint felett is járt kedd délelőtt. Ezzel párhuzamosan a svájci frankkal szemben is gyengült a forint, míg a dollárral szemben erősödött.
Napi.hu, 2015. május 12. kedd, 12:36
Fotó: Napi.hu

Az euró/forint kurzusa kedd délelőtt 307 forint felett is járt, ahonnan délután fél egy körülre 306,36 forintig jött vissza. A svájci frankkal szemben is gyengült a forint, egy alpesi deviza 294,75 forintot ért, miután megjárta a 295,87-es szintet is a délelőtt folyamán. A dollárral szemben viszont erősödött a magyar fizetőeszköz, a zöldhasúért 271,89 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon - ez a délelőtti legerősebb szintekhez közeli értéket is jelent egyben.

A dollár gyengült az euróval szemben a devizapár 1,1264-es szintnél járt fél egy körül. A svájci frank viszont erősödött a közös európai pénzzel szemben, a jegyzés 1,0391 franknál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK